Bij Kwaliteitbarkrukken.nl heb je de keuze uit zes betalingsmogelijkheden:

1. iDEAL

2. Paypal

3. Apple Pay

4. Bankoverschrijving (vooraf betalen)

5. Creditcard (Mastercard & Visa)

6. Bancontact/Mister Cash

Let op: Alle betaling verlopen via onze payment service provider Mollie.

Betalen met iDEAL

Als je via iDEAL betaald, word je na het plaatsen van de bestelling doorgeleid naar de betaalomgeving van iDEAL. Kies hier je bank. Je komt dan direct in het bekende internetbankierprogramma van je bank. De relevante gegevens zijn al ingevuld. Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed. Je ontvangt een bevestiging van je bank. Je keert terug naar Kwaliteitbarkrukken.nl, bestelling en betaling geslaagd!

Betalen met Paypal

Met Paypal kun je heel eenvoudig betalen in onze webshop. Je selecteert Paypal als betaalmethode, nadat je de bestelling hebt bevestigd hoef je alleen nog maar je inloggegevens van Paypal in te vullen om je bestelling te betalen.

Betalen met Apple Pay

Met Apple Pay kun je uiterst snel betalen zowel met je Iphone als met je Macbook.

Betalen met je iphone:

Bevestigen met Face ID: Klik op betalen met Apple Pay. Wanneer het betaalscherm in beeld komt, bevestig je de betaling door twee keer op de ontgrendelingsknop te drukken en naar het scherm te kijken.

Bevestigen met Touch ID: Klik op betalen met Apple Pay. Wanneer het betaalscherm in beeld komt, bevestig je de betaling met je Touch ID.

Bevestigen met persoonlijke toegangscode: Klik op betalen met Apple Pay. Wanneer het betaalscherm in beeld komt, bevestig je de betaling door het invullen van je persoonlijke toegangscode.

Betalen met je Macbook:

Bij het gebruik van Safari kun je met één simpele aanraking afrekenen indien je beschikt over de Touch Bar. Zo niet, dan kun je afrekenen door middel van je Apple gebruikersnaam en wachtwoord.

Betalen met Bankoverschrijving

Je kan ook kiezen voor betaling via overschrijven per bank of giro. Afhankelijk van je bank kan het 2-4 werkdagen duren voordat je betaling door ons is ontvangen. Houdt a.j.b. rekening dat hierdoor de levertijd aanzienlijk langer wordt. Vermeld bij je overboeking altijd het ordernummer zodat een snelle verwerking van je betaling mogelijk is. Het ordernummer staat vermeld in de orderbevestiging!

Bankoverschrijving (vooraf betalen)

Je kan ook kiezen voor betaling via overschrijven per bank of giro. Afhankelijk van je bank kan het 2-4 werkdagen duren voordat je betaling door ons is ontvangen. Houd er a.j.b. rekening mee dat hierdoor de levertijd aanzienlijk langer wordt. Vermeld bij je overboeking altijd het ordernummer zodat een snelle verwerking van je betaling mogelijk is. Het ordernummer staat vermeld in de orderbevestiging!

Betalen met Credticard

Wij accepteren EuroCard/MasterCard en Visa. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met een creditcard, anders dan de kosten die jouw creditmaatschappij in rekening brengt.

Bancontact / Mister Cash

Voor de Belgische bankpashouders maken we gebruik van Mister Cash oftewel bancontact. Mister Cash is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van betaalmethode Mister Cash.