Resultaat 1–18 van de 40 resultaten wordt getoond

Houten Barkrukken


Houten Barkrukken

Als je op zoek bent naar een mooie houten barkruk voor in huiselijke sfeer, vind je al snel een riant aanbod in stijlen en designs. Maar vergeet ook het zitcomfort niet. Want de mate van comfort van een barkruk wordt vooral bepaald door de ergonomische kwaliteiten van ontwerp en materiaal. Dus kies een model dat niet alleen mooi oogt, maar ook comfortabel zit!

Comfort

Bij comfort spelen ook factoren zoals zithoogte, materiaal en rug- en voetensteun een belangrijke rol. Want zo’n leuning of steun geeft extra comfort, zeker als je regelmatig langere tijd op de kruk zit, bijvoorbeeld tijdens een borrel of een etentje. Naast alle praktische details waar je op moet letten, moet de barkruk echter ook in jouw interieur passen. Daarvoor kun je kiezen uit allerlei verschillende stijlen, van modern tot landelijk of elegant. Kies je voor een houten barkruk, dan kies je voor een stoer meubelstuk, dat ideaal is om in allerlei situaties gemakkelijk bij te schuiven.

Verschillende stijlen en designs

Maar ook in hout zijn er zoveel verschillende stijlen mogelijk. Vergelijk de ambachtelijk gemaakte houten barkrukken met hun authentieke uitstraling maar eens met krukken met een industriële of retro-chique uitstraling. Allerlei modellen zijn in diverse soorten houtsoorten leverbaar, zoals beuken of essenhout, rotan of klassiek eiken. Elk type afgewerkt met een eigen finishing touch. Zo zijn er speelse combinaties van een robuust, elegant of industrieel frame gecombineerd met een zitgedeelte in andere materialen. Zoals hout met staal, of met kunststof of leer bijvoorbeeld, combinaties die een nostalgische charme opleveren.

Afwerking

Daarbij kan hout op verschillende manieren afgewerkt worden. Zo kan het in hoogglans gelakt worden of in verschillende mooie kleuren gebeitst of gespoten, terwijl unieke details het ontwerp áf maken. Daarmee vormen houten barkrukken in een authentiek, strak of industrieel design de perfecte aanvulling op uw interieur, terwijl ze tevens handige zitplaatsen opleveren.
40