Toont alle 15 resultaten

Krukjes

Aanbieding!
27,9949,99 incl. btw
109,99194,99 incl. btw
97,99118,99 incl. btw
202,99245,99 incl. btw
304,99369,99 incl. btw

Krukjes

Krukjes zijn vrijwel nooit verstelbaar en kunnen logischerwijs ook niet draaien. Doordat de zitting laag is, zijn ze wel ideaal voor kinderen of om te gebruiken als opstapje. Zie je het al voor je? Je kinderen die eindelijk kunnen zitten op een kruk van geschikte hoogte en zich lekker vermaken met een kleurplaat in hun speelhoekje?

Een extra voordeel is dat ze vaak vrij licht zijn, waardoor je ze makkelijk kunt verplaatsen tijdens het schoonmaken. Ook ruimen ze makkelijk op wanneer je bezoek hebt. Omdat krukjes verplaatsbaar zijn, zul je er wel voor moeten zorgen dat ze altijd netjes aangeschoven zijn, wanneer ze niet gebruikt worden. Anders maakt het een rommelige indruk.

Krukken kunnen van allerlei materialen zijn gemaakt. De houten varianten geven een rustieke uitstraling die perfect staan bij de authentieke inrichting. Metalen poten en een fluwelen of lederen zitting staan juist prachtig in de strakke woning. De keuze van het materiaal zal dus grotendeels afhangen van de stijl die je verkiest. Tegelijkertijd is het materiaal van de zitting bepalend voor het comfort. Gladde zittingen kunnen op den duur vermoeiend worden, dus let hier goed op wanneer je verwacht veel tijd door te brengen op de krukjes.

Onze krukken zijn in veel verschillende varianten te verkrijgen, dus er zal altijd iets bijzitten dat perfect matched met jouw wensen! Een extra voordeel is dat ze vaak vrij licht zijn, waardoor je ze makkelijk kunt verplaatsen tijdens het schoonmaken. Ook ruimen ze makkelijk op wanneer je bezoek hebt. Omdat krukjes verplaatsbaar zijn, zul je er wel voor moeten zorgen dat ze altijd netjes aangeschoven zijn, wanneer ze niet gebruikt worden. Anders maakt het een rommelige indruk.
15