Resultaat 1–18 van de 47 resultaten wordt getoond

Zwarte Barkrukken

61,9997,99 incl. btw
98,99 incl. btw
110,99243,99 incl. btw
171,99276,99 incl. btw

Zwarte Barkrukken

Geven zwarte barkrukken jou ook zo’n nostalgisch gevoel? Doen ze jou ook denken aan die oergezellige kroeg waar je vroeger altijd naartoe ging? Of de kantine van de voetbalclub of de manege? Ze zijn nog steeds verkrijgbaar, die tijdloze zwarte barkrukken. Sterker nog: ze maken een comeback! Er is veel vraag naar dit authentieke ontwerp. Daarbij hoef je niet alleen te denken aan de ronde, opgevulde zittingen op een houten onderstel, nee: er zijn tegenwoordig ook exemplaren die perfect passen in jouw industriële inrichting. Het onderstel van deze krukken is van zwart metaal of chroom en de zittingen variëren van rond tot kuipvormig. Zittingen zijn verkrijgbaar in hout, kunststof, metaal, kunstleer, rotan of zelfs fluweel. De krukken zijn beschikbaar in de standaard hoogte, maar je kan ook kiezen voor in hoogte verstelbare krukken.

Makkelijk te combineren

Zwart is makkelijk te combineren met andere kleuren en past in vrijwel elk interieur. Het zal niet snel verkleuren en vlekken zijn niet zo gauw zichtbaar als bij lichtgekleurde bekleding. Heel praktisch dus! Goed voor in je horecagelegenheid én voor thuis. Zie je het al voor je: gezellig kaarten met vrienden aan de bartafel? Muziekje aan, lekker drankje erbij en het feest is compleet…

Multifunctioneel

Ben je klein behuisd en is er daardoor geen ruimte voor een grote eetkamer set? Dan biedt een bartafel met barkrukken uitkomst. Misschien heb je wel een ruime woning en een grote eetkamertafel met bijpassende stoelen, maar ben je juist op zoek naar barkrukken voor als je op die heerlijke zomeravonden lekker buiten wilt zitten op je terras. Een statafel met een aantal zwarte barkrukken is dan ideaal! Als je ze niet gebruikt, zet je ze in de schuur, of in de garage of de bijkeuken. Dan heb je ze bij de hand wanneer je ze maar nodig hebt! Natuurlijk kan je ook kiezen voor de compleet metalen barkruk voor buiten. Omdat deze weerbestendig zijn, hoef je ze niet binnen op te slaan.
47